Kaaskoperij sinds 1898

De Kaaskoperij is met bijna 120 jaar vakmanschap, kaaspassie en productinnovatie de speciaalzaak waar u deskundig geholpen wordt en de lekkerste ambachtelijke producten kunt verkrijgen. Het team van de Kaaskoperij ziet het als taak u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn als het gaat om het kaas- en delicatessenvak.

Bij de Kaaskoperij vindt u de beste en lekkerste producten als het gaat om kaas, noten, olijven, tapas en bijzondere wijnen. Daarnaast mag u van ons vakkundige personeel gedegen vakkennis verwachten, gepaard met passie voor het vak en een kundig advies.

Mocht u vragen hebben over producten die u bij de Kaaskoperij heeft gekocht of heeft u tips voor ons over aanvullingen van ons assortiment of verbetering van onze service, dan kunt u deze via deze site aan ons kenbaar maken.

Visie

De visie van de Kaaskoperij is om klanten op een zo goed mogelijke manier te informeren en te adviseren op het gebied van Kaas en delicatessen.

Winkels

De Kaaskoperij heeft verschillende winkels in Noord Nederland. Dit zijn ondernemers met passie voor het kaasvak en kennis van zaken. Sommige kaasspeciaalzaken voeren een gedeelte van het Kaaskoperij assortiment, op verzoek kunt u wel alle producten van de Kaaskoperij bij deze speciaalzaken bestellen.

Hier vindt u een overzicht van alle Kaaskoperijen

Openingstijden

De openingstijden van de Kaaskoperijen vind u terug op de winkelpagina en op de websites van de individuele Kaaskoperijen.