Kaas

Bij de Kaaskoperij vindt u een uitgebreid assortiment van de lekkerste binnenlandse en buitenlandse kazen. Voor iedereen en voor elke culinaire gelegenheid hebben wij een passende kaas.

Olijven en olijfolie

Zowel in zwarte als in groene varianten hebben wij een groot aanbod olijven in verschillende marinades. Daarnaast kunt u bij ons direct uit het vat uw eigen flesje olijfolie tappen en heeft u keuze uit een mooie selectie reeds gebottelde oliën.

Tapas

Bij de Kaaskoperij vindt u de lekkerste borrelhapjes. Wij hebben een uitgebreid assortiment verse en verpakte delicatessen. Varierend van droge worst tot luxe ragout en van delicate vleeswaren tot culinaire mosterds en dips.

Noten

Bij ons vindt u de lekkerste gebrande noten. Zowel in gezouten als in ongezouten varianten. Zowel als lekker borrelhapje als verantwoord tussendoortje, noten zijn lekker en gezond!

Wijnen

Uiteraard hoort bij een lekkere borrel of maaltijd een goed glas wijn. Bij ons kunt u terecht voor een eerlijke landwijn tegen een scherpe prijs, maar ook voor de speciale grand cru voor bij uw feestelijke maaltijd. Zowel in wit, rose en rood hebben wij een ruime keuze, uiteraard voorzien van een gedegen advies.